Een aantal Uitspraken en ervaringen van onze clienten geven wij hier weer. Onze behandelaars zijn altijd blij als een client hun inspanningen weet te waarderen. Alle behandelaars doen erg hun best om de beste resultaten te krijgen. Het stimuleert natuurlijk als de clienten en omgeving dit eveneens positief waarderen.

Uitspraken en ervaringen

Snel van je slis af.
Beste Christel,

Ik wil je nog even persoonlijk heel erg bedanken voor de geweldige manier waarop jij Timo hebt afgeholpen van zijn slis. Zoals je wel hebt gemerkt, ging hij altijd graag naar de slis les, zoals hij het zelf noemt. Hij vind het erg jammer dat het na 5 lessen alweer klaar is bij je, maar we zijn erg blij dat hij zo'n mooie /s/ heeft gevonden na de korte zoektocht bij jou in de praktijk.

Moeder van Timo, Overasselt

Behandelingen door Logopedie Grave
2016-04-28T12:04:26+00:00

Moeder van Timo, Overasselt

Beste Christel, Ik wil je nog even persoonlijk heel erg bedanken voor de geweldige manier waarop jij Timo hebt afgeholpen van zijn slis. Zoals je wel hebt gemerkt, ging hij altijd graag naar de slis les, zoals hij het zelf noemt. Hij vind het erg jammer dat het na 5 lessen alweer klaar is bij je, maar we zijn erg blij dat hij zo'n mooie /s/ heeft gevonden na de korte zoektocht bij jou in de praktijk.
Ik ben gewoon heel erg tevreden over de begeleiding van de logopedisten.
Ik ben gewoon heel erg tevreden over de begeleiding van de logopedisten. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Vanaf het begin had ik het idee dat ik nu eindelijk wèl aan het goede adres was.. De gesprekken waren erg prettig én gezellig. De larynx massage was erg fijn. Ik kreeg ruimte in mijn keel én in mijn hoofd. De brok in mijn keel ging weg. Ik kon alles kwijt waar ik over wilde praten. Ik kreeg meer dan voldoende oefeningen voor de juiste ademhaling, stemgebruik, bewustwording, ontspanning. Ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen terug en energie! Dat had ik zó gemist. Echt super bedankt allemaal voor deze zeer prettige begeleiding, ik had me niet beter en fijner kunnen wensen. Jullie waren (zijn) er echt voor mij! Nogmaals heel erg bedankt! tevreden, tevreden

Angelique

Behandelingen door Logopedie Grave
5
2017-03-16T09:11:00+00:00

Angelique

Ik ben gewoon heel erg tevreden over de begeleiding van de logopedisten. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Vanaf het begin had ik het idee dat ik nu eindelijk wèl aan het goede adres was.. De gesprekken waren erg prettig én gezellig. De larynx massage was erg fijn. Ik kreeg ruimte in mijn keel én in mijn hoofd. De brok in mijn keel ging weg. Ik kon alles kwijt waar ik over wilde praten. Ik kreeg meer dan voldoende oefeningen voor de juiste ademhaling, stemgebruik, bewustwording, ontspanning. Ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen terug en energie! Dat had ik zó gemist. Echt super bedankt allemaal voor deze zeer prettige begeleiding, ik had me niet beter en fijner kunnen wensen. Jullie waren (zijn) er echt voor mij! Nogmaals heel erg bedankt! tevreden, tevreden
De babbelclub is een enorm succes!
Hallo medewerkers van logopedie grave,

De babbelclub is een enorm succes! Georgios gaat er met veel plezier naar toe en steekt  zeker wat op. Heel goed initiatief!!

Met vriendelijke groet

Machteld, moeder Georgios

Behandelingen door Logopedie Grave
5
2016-04-28T11:11:52+00:00

Machteld, moeder Georgios

Hallo medewerkers van logopedie grave, De babbelclub is een enorm succes! Georgios gaat er met veel plezier naar toe en steekt  zeker wat op. Heel goed initiatief!! Met vriendelijke groet
Ik ben zeer tevreden over de aanpak
Ik ben zeer tevreden over de aanpak van Loes! Ze deed het supergoed en Fleur vond het telkens leuk om te komen. We hebben één behandeling van iemand anders gehad omdat Loes niet meer elke zaterdag werkte in Overasselt en toen merkte ik meteen dat dat minder goed klikte en dus ook minder goed werkte bij Fleur. Dus complimenten voor Loes!

Moeder van Fleur

Behandelingen door Logopedie Grave
5
2016-04-28T10:10:57+00:00

Moeder van Fleur

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van Loes! Ze deed het supergoed en Fleur vond het telkens leuk om te komen. We hebben één behandeling van iemand anders gehad omdat Loes niet meer elke zaterdag werkte in Overasselt en toen merkte ik meteen dat dat minder goed klikte en dus ook minder goed werkte bij Fleur. Dus complimenten voor Loes!
Als je terug kijkt heb ik stiekem erg veel geleerd
Hallo Lucienne en Christel,
Bedankt voor de tijd en aandacht die jullie aan mij besteed hebben. Ook al ben ik er nog niet, het is tijd om zelfstandig aandacht aan mijzelf te schenken. Dit moet ook wel gaan lukken want als je terug kijkt heb ik stiekem erg veel geleerd.
Ik wens jullie het allerbeste toe, privé en met de praktijk. We gaan elkaar zeker dit jaar nog eens zien, ik maak een keertje een afspraak hoor.

Nogmaals dank voor alles!
Groet, Esmee
Behandelingen door Logopedie Grave
5
2018-02-21T15:59:10+00:00
Esmee
De benauwdheid is dankzij jouw oefeningen helemaal weg
Hallo Christel,

De afgelopen maanden ben ik bij je geweest voor therapie. Mijn eigen doel was, afkomen van benauwdheid en weer normaal een zangrepetitie en optreden kunnen doen. De kat is inmiddels de deur uit, dus de benauwdheid is mede daardoor en dankzij de oefeningen van jou helemaal weg. En ik heb half- en eind december twee optredens gehad met ons popkoor. Dit ging goed! Geen zwarte vlekken meer tijdens het zingen, buiten adem raken en de helft mee moeten playbacken.

Dus heel erg bedankt voor je therapie! Mochten er ooit weer van dit soort problemen komen, klop ik graag weer bij je aan.

Groetjes Nicole, Nijmegen

Behandelingen door Logopedie Grave
5
2016-04-28T11:09:19+00:00

Groetjes Nicole, Nijmegen

Hallo Christel, De afgelopen maanden ben ik bij je geweest voor therapie. Mijn eigen doel was, afkomen van benauwdheid en weer normaal een zangrepetitie en optreden kunnen doen. De kat is inmiddels de deur uit, dus de benauwdheid is mede daardoor en dankzij de oefeningen van jou helemaal weg. En ik heb half- en eind december twee optredens gehad met ons popkoor. Dit ging goed! Geen zwarte vlekken meer tijdens het zingen, buiten adem raken en de helft mee moeten playbacken. Dus heel erg bedankt voor je therapie! Mochten er ooit weer van dit soort problemen komen, klop ik graag weer bij je aan.
Ben erg tevreden over jullie praktijk
Ben erg tevreden over jullie praktijk. Net als de eerste keer! Jette vindt Loes erg leuk en vond het erg leuk om met haar samen te werken. Als mensen mij vragen naar mijn mening over jullie zal ik jullie praktijk zeker aanraden!

Nicole

Behandelingen door Logopedie Grave
5
2017-02-16T13:09:09+00:00

Nicole

Ben erg tevreden over jullie praktijk. Net als de eerste keer! Jette vindt Loes erg leuk en vond het erg leuk om met haar samen te werken. Als mensen mij vragen naar mijn mening over jullie zal ik jullie praktijk zeker aanraden!
De logopedielessen bevallen uitstekend, Ivo maakt goede vorderingen!
Beste Medewerkers van de Logopedie Grave.

Mijn kleinzoon - Ivo - krijgt al geruime tijd logopedie les van jullie in Grave. Dat bevalt uitstekend! En.. hij maakt ook goede vorderingen.

Hij heeft in het afgelopen jaar ook mee gedaan in de toen georganiseerde babbelclub bijeenkomsten. "Dat was leuk, zei hij na afloop!" Hij wil ook nu weer deelnemen aan de nieuwe serie babbelclub-bijeenkomsten. Laat U nog even de exacte data weten, zodat ik die kan inplannen ?

Wij horen graag van U. Met vriendelijke groeten van:logopedielessen, logopedielessen, logopedielessen, logopedielessen

Ivo en z'n opa Herman

Behandelingen door Logopedie Grave
5
2016-04-28T11:02:37+00:00

Ivo en z'n opa Herman

Beste Medewerkers van de Logopedie Grave. Mijn kleinzoon - Ivo - krijgt al geruime tijd logopedie les van jullie in Grave. Dat bevalt uitstekend! En.. hij maakt ook goede vorderingen. Hij heeft in het afgelopen jaar ook mee gedaan in de toen georganiseerde babbelclub bijeenkomsten. "Dat was leuk, zei hij na afloop!" Hij wil ook nu weer deelnemen aan de nieuwe serie babbelclub-bijeenkomsten. Laat U nog even de exacte data weten, zodat ik die kan inplannen ? Wij horen graag van U. Met vriendelijke groeten van:logopedielessen, logopedielessen, logopedielessen, logopedielessen
Als ik goed mijn best deed mocht ik altijd stickers op mijn stickervel plakken
Als ik goed mijn best deed mocht ik altijd stickers op mijn stickervel plakken en als die vol was mocht ik een kadootje uitkiezen, nou dat vond ik best wel leuk.

Tara van Veen

Tara (8jaar), Grave

Behandelingen door Logopedie Grave
5
2016-04-28T12:01:07+00:00

Tara (8jaar), Grave

Als ik goed mijn best deed mocht ik altijd stickers op mijn stickervel plakken en als die vol was mocht ik een kadootje uitkiezen, nou dat vond ik best wel leuk. Tara van Veen
Eerst wat twijfels over de Myobrace, nu enthousiast over het resultaat
Onze dochter Elinn, is afgelopen jaren bij jullie onder behandeling geweest voor lispelen, in de  laatste periode in combinatie met de Myobrace. Van te voren waren wij daar niet zo enthousiast over, maar dat is 180 graden gedraaid!

Enorm resultaat bereikt


Jeetje, wat een enorm resultaat hebben we hiermee bereikt. Haar spraak is enorm verbeterd en de overbeet is helemaal verdwenen.

Supermooi


Haar tanden staan echt supermooi in haar mond, waardoor ze in de toekomst misschien geen beugel meer hoeft!  Als het nodig is,  is het altijd de moeite waard om het te proberen!

Met vriendelijke groet, Moeder van Elinn, Escharen

Behandelingen door Logopedie Grave
5
2016-04-28T09:59:04+00:00

Met vriendelijke groet, Moeder van Elinn, Escharen

Onze dochter Elinn, is afgelopen jaren bij jullie onder behandeling geweest voor lispelen, in de  laatste periode in combinatie met de Myobrace. Van te voren waren wij daar niet zo enthousiast over, maar dat is 180 graden gedraaid! Enorm resultaat bereikt Jeetje, wat een enorm resultaat hebben we hiermee bereikt. Haar spraak is enorm verbeterd en de overbeet is helemaal verdwenen. Supermooi Haar tanden staan echt supermooi in haar mond, waardoor ze in de toekomst misschien geen beugel meer hoeft!  Als het nodig is,  is het altijd de moeite waard om het te proberen!
5
9
Behandelingen door Logopedie Grave