Vocal Coaching - Logopedie Grave


Beschrijving Vocal Coaching

product_1Expressie, interpretatie en presentatie gaan hand in hand met het verleggen van zangtechnische grenzen. Door middel van Vocal Coaching begeleiden wij zangers en beroepssprekers bij het oplossen van stemproblemen, bij stemrevalidatie-trajecten, en bij het voorbereiden voor studio-opnames, concerten en presentaties. Daarnaast geven wij veel aandacht aan het voorkomen van stemproblemen.

De lessen zijn voor iedereen die zijn stem gebruikt of (beter) wil leren gebruiken. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent, professional of amateur, zanger of spreker. Belangrijk is je eigen motivatie. Voor de een betekent dit een specifiek artistiek doel bereiken, voor de ander is dit zijn of haar stem te ontwikkelen en meer zelfverzekerd op het podium te staan.

VIP Coaching

Deze zangcoaching is bedoeld voor vocalisten die al (semi) professioneel met het vak bezig zijn of die deze intentie hebben. In deze coaching werken we aan specifieke doelen die je samen met onze coach van te voren stelt. Hiervoor zullen we samen een dag (deel) uittrekken zodat we goed de tijd hebben om lekker aan de slag te gaan. Voorbeelden kunnen zijn, een dag de zangtechniek optimaliseren, performance aanpakken, liedkeuzes maken.

Auditietraining

Wil jij graag verder in de muziek en hier een opleiding in gaan volgen? Dan zul je daar een toelatingsauditie voor moeten doen. In de auditietraining ga ik je helpen met de voorbereidingen hiervoor. Je liedkeuze is erg belangrijk, vaak worden er bepaalde eisen aan deze keuze gesteld door een opleiding. Wij helpen je met de juiste keuze te maken. Daarnaast werken we aan voordracht, liedinterpretatie en uiteraard de zangtechniek.