Team Logopedie Grave

Hieronder stellen wij ons team aan u voor. Met enthousiaste en gemotiveerde therapeuten staat Team Logopedie Grave voor u klaar. Ons hele team deelt dezelfde passie; heel graag  met mensen willen werken. Onze kernpunten zijn:

  • Aandacht voor de mens
  • Wij staan voor kwaliteit waarbij de cliënt daadwerkelijk centraal staat
  • Kijken naar kansen en mogelijkheden
  • Nieuwe uitdagingen bieden
  • Begeleiden van ouders, verzorgers en/of leerkrachten
  • Korte lijnen in het zorgnetwerk
  • Objectieve second opinion

Ook op zaterdagen geopend!

Bij ons kunt u op diverse locaties 6 dagen per week terecht voor behandelingen.

Team Logopedie Grave - ChristelChristel

Christel Mulder
Allround (pre)logopedist / Counselor-Coach

Christel is samengevat de spil van ons team, onze coördinator, “de bewaker” van kwaliteit en klant tevredenheid. Daarnaast is Christel moeder van 2 kinderen en werkt sinds 1992 als logopedist. Sinds 2002 is zij werkzaam als allround Logopedist bij Logopedie Grave.

Na de opleiding voor Logopedie en Foniatrie te Nijmegen heeft Christel met veel plezier gewerkt als logopedist in de Neurologie, de Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Daarnaast op Speciaal Onderwijs scholen (ZMOK–, SB- en ESM/auditief beperkt) en bij de GGD.

De afgelopen jaren heeft Christel zich verder gespecialiseerd. Vakgebieden als Stem, Adem en Ontspanning zijn bij haar haar favoriet. Daarnaast is Christel Dyslexie behandelaar geworden en eveneens gediplomeerd Counselor/ Coach.

Qua doelgroepen zijn beroepssprekers, acteurs, zangers, advocaten, docenten favoriet. Bij stemtherapie werkt ze vanuit de zangstem en spreekstem. Bij zangtechnieken wordt er gewerkt aan lage en hoge noten, volume, interpretatie, klankkleur en ademsteun. Daarnaast zijn bij Christel de presentatietechnieken specifiek gericht op stemgebruik.

De uitdaging in het vak logopedie is volgens Christel dat logopedie betrekking heeft op communicatie. Het is fijn om met mensen te werken en een stukje bij te dragen aan de positieve ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen.

Daarnaast is ze persoonlijk betrokken bij alle personen die deel uitmaken van Team Logopedie Grave. Werken met een team van betrokken mensen vind ze stimulerend.

Lid van: NVLF, kwaliteitsregister Paramedici, Kwaliteitskring “land van Cuijk” en Dyslexiekring Nijmegen


Team Logopedie Grave - LucienneLuciënne

Luciënne Theunissen
Allround logopedist / Preverbaal logopedist / Parkinson gespecialiseerd

Is eveneens moeder, van 3 kinderen en woont in Langenboom. Sinds 2007 werkt ze bij Logopedie Grave en doet dat met veel plezier. Luciënne vindt logopedie een leuk vak vanwege de grote diversiteit. In het bijzonder persoonlijke contacten met cliënten waardeert ze zeer . Elk persoon is anders en het is voor Luciënne een uitdaging om voor elk individu therapie op maat te geven.

De afgelopen jaren is Lucienne zich meer gaan verdiepen in neurologische stoornissen en stem behandelingen. Daarnaast is ze lid van Parkinsonnet Nijmegen-Boxmeer. Deze netwerken bestaan uit gekwalificeerde medici en paramedici die samenwerken om mensen met de ziekte van Parkinson optimaal te behandelen.

Sinds 2013 zijn er diverse specialisaties bijgekomen. Luciënne is inmiddels een geregistreerd pre-verbaal logopedist. Ook heeft ze zich extra geschoold op het gebied van “logopedie en het syndroom van Down“. Deze doelgroepen vormen een mooie nieuwe uitdaging waarvoor zij zich volledig wil inzetten.

Om kwaliteit te blijven leveren blijft ze scholing volgen. Ook woont ze kwaliteitskring bijeenkomsten bij. En binnen “team Logopedie Grave” draagt Luciënne uitgebreid aan overleg bij. Dit alles uiteraard om u de beste zorg te bieden!

Lid van: NVLF, kwaliteitsregister Paramedici, kwaliteitskring Uden-Veghel, Parkinsonnet Nijmegen – Boxmeer.