ParkinsonTV - Logopedie Grave

ParkinsonTV is van start gegaan!

ParkinsonTV-2 - Logopedie Grave

ParkinsonTV

Op Wereld Parkinson Dag, donderdag 11 april, presenteerde ParkinsonNet de eerste interactieve online tv-uitzending over de ziekte van Parkinson. ParkinsonTV is een online programma over de ziekte van Parkinson. Tijdens de eerste uitzending werden vragen van kijkers beantwoord. De première van ParkinsonTV vond plaats op Wereld Parkinsondag. Op deze dag wordt jaarlijks wereldwijd aandacht gevraagd voor de ziekte van Parkinson.

U kunt tijdens de uitzending vragen stellen aan het panel en de speciaal voor deze uitzending aanwezige parkinson experts over het thema van de uitzending. Tevens kunt u precies volgen welke andere vragen er gesteld worden en wat de antwoorden hierop zijn.

Iedere 2de vrijdag van de maand, tussen 16 en 17 uur wordt een uitzending verzorgd die via internet te volgen is. Elke uitzending krijgt een eigen thema, waarover experts en patiënten in gesprek gaan. Tijdens de uitzending kunnen vragen gesteld worden aan de experts.

Logopedie Grave is al jarenlang aangesloten bij ParkinsonNet en steunt dit initiatief van harte.

Bekijk hieronder de webinar ‘Proefuitzending 2013

Première: Pillen en parkinson

Medicijnen zijn een vaste factor in het leven van Parkinson patiënten: iedere dag, twee, drie, vier en soms vijf keer 1 of meerdere pillen innemen. Bekijk onderstaand de eerste reguliere uitzending.

Voor meer uitzendingen kijk op: parkinsontv.nl