Website HomePage Logopedie Grave

Onze nieuwe site is actief

Onze nieuwe internetsite is inmiddels een kleine week actief. Tot op heden zijn alle reacties erg positief geweest. Natuurlijk was het de bedoeling dat onze nieuwe site al eerder klaar en “in de lucht” zou zijn, maar het was toch een pittige klus. Wij hebben geprobeerd om zoveel mogelijk informatie mee te nemen van onze vorige site, en deze waar mogelijk aan te vullen en uit te breiden. Maar natuurlijk niet 1 op 1, maar (veel) beter gestructureerd.

Naast de nieuwe site presenterenNieuwe site - Logo - Logopedie Grave klein wij meteen ons nieuwe logo en een nieuwe domeinnaam. Het is tijd voor een frisse wind en daarom hebben wij onze complete huisstijl op de schop genomen.

Voor degenen onder u die niet meteen herkenen wat ons logo symboliseert, hier enige toelichting. Er worden hersenen getoond. Vanuit de hersenen wordt vrijwel alles bestuurd waaraan logopedie gekoppeld is. Binnen de hersenen zijn 2 hoofdjes te zien. Deze hoofdjes representeren communicatie in de breedste zin. Binnen die hoofdjes zijn puzzelstukjes zichtbaar. U en wij puzzelen ten slotte heel wat af om samen tot een goed logopedisch resultaat te komen

Ons domein hadden wij ruim een jaar geleden al aangepast.  Tja, en op een bepaald moment vraag je jezelf af waarom er praktijk tussen staat…. Wij hebben nu gekozen voor duidelijkheid en bondigheid; op logopediegrave.nl vindt u onze nieuwe site.

Wij nodigen u uit om uw commentaar op onze vernieuwingen te geven.