Mijn leven, mijn gezondheid - Logopedie Grave

Mijn leven, mijn gezondheid; Logopedie Grave weer op TV

Onze bijdrage aan Mijn leven, Mijn gezondheid

Na onze deelname aan LifestyleXperience werden wij opnieuw door RTL benaderd. Het productie team was zo enthousiast over onze bijdrage dat ze voorstelden nu als hoofdonderwerp deel te nemen aan het programma “Mijn leven, Mijn gezondheid”.

De insteek van onze eerste bijdrage was om een goed beeld te schetsen voor welke leeftijden logopedie oplossingen in huis heeft. Van pasgeboren baby’s tot hoogbejaard is daar de revue gepasseerd. In deze uitzending worden een tweetal cliënten van onze praktijk voorgesteld. Beide geven aan wat hun redenen zijn geweest om bij Logopedie Grave behandelingen te volgen. Vervolgens zien we voorbeelden van behandelingen. Nadien bespreekt presentatrice Martine Hauwert de resultaten met deze cliënten.

Vorige week waren de opnamen en de uitzending staat gepland op aanstaande zondag, 28 september om 11:25 RTL4.

Wat is Mijn leven, Mijn gezondheid

Mijn Leven, Mijn Gezondheid is een lifestyle tv-magazine waarbij gezondheid, zorg, inspanning, ontspanning en het goede leven voorop staan. Binnen het programma wordt er een helpende hand geboden bij lichte gezondheidsklachten, maar wordt er ook aandacht besteed aan trendy producten en vernieuwende diensten die bijdragen aan een gezond en goed leven. Elke aflevering heeft een thema van waaruit de terugkerende onderdelen worden ingevuld. Middels informatieve onderwerpen willen wij u informeren, inspireren, motiveren en uiteindelijk activeren voor een gezond, actief en goed leven.

Mijn Leven, Mijn Gezondheid is met reguliere uitzendingen te zien op zondag rond 11.30 op RTL4. De herhaling is te zien op zaterdagen bij RTL4 om ongeveer 12:30 uur. De uitzending met onze bijdrage staat gepland voor zondag 28 september en de herhaling  zaterdag 4 oktober, beide bij RTL4.

Uiteraard zullen wij een en ander zo spoedig mogelijk via onze site en YouTube kanaal beschikbaar stellen zodat het voor iedereen rustig terug te kijken is. Daarnaast is de gehele uitzending (nadien!) terug te kijken via RTLXL.nl

Voor meer informatie over LifestyleXperience kijk op: Mijn leven, Mijn gezondheid