LifestyleXperience Plus - Logopedie Grave

LifestyleXperiencePlus, meer Logopedie Grave op TV

Al weer 2 jaar geleden…

Het is inmiddels al weer 2 jaar geleden dat wij ons eerste TV optreden hadden bij LifestyleXperience. Omdat onze bijdrage destijds in goede aarde was gevallen werden wij recent opnieuw benadert maar dit keer voor het programma LifestyleXperiencePlus. Het idee was om dit keer een aantal specifieke therapieën beter te belichten. En dan juist die therapieën die bij het Nederlands publiek niet of nauwelijks bekend zijn.

Deze insteek is naar onze mening heel passend. In onze nieuwe bijdrage geven wij meer uitleg over Dyslexie behandelingen, Oro-myofunctionele therapie (OMFT) en Larynx manipulatie, ook wel bekend als massage van het strottenhoofdgebied.
Juist bij de hierboven genoemde therapieën is begeleiding van, en voorlichting aan, ouders en andere co-therapeuten een belangrijk facet van binnen logopedie. De gezamenlijkheid van de therapeut,  de cliënt en diens omgeving leiden regelmatig tot uiterst opmerkelijk positieve resultaten.

Deze week waren de opnamen en konden wij Nathalie den Dekker met haar opname team ontvangen. Gelukkig hebben wij inmiddels al enige ervaring met TV opnamen, dus het stress level bleef beperkt 🙂 Wij denken dat het weer een leuke en interessante bijdrage is geworden.

De uitzending staat gepland op zaterdag 27 februari a.s.

Vooraf alvast wat informatie bekijken? Onderstaand een aantal links met specifieke informatie:

Wilt u vorige afleveringen nog eens terug zien? Klik dan door naar onze media pagina

Wat is LifestyleXperiencePlus

LifestyleXperiencePlus staat voor: spannend, innovatief, luxueus en trendy! Samen met het programma LifestyleXperience is dit hét programma dat altijd “out of the box” denkt. Het programma wordt gepresenteerd door Iris Rulkens, Nana Piguillet-Appiah, Jeroen Post, Dagmar Lap, Sander Foppele en Soesja del Monte Lyon. Zij laten alles zien: van recreatie- en beautytips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties die je kennis laten maken met de nieuwste producten en diensten. Blijf op de hoogte en kijk elke zaterdag om 13:25 uur naar RTL 4!

Voor meer informatie over: LifestyleXperience Plus LifestyleXperiencePlus

Uitzendingen terugkijken? Check RTLXL.nl