LifestyleXperience - Logopedie Grave

LifestyleXperience met bijdrage van Logopedie Grave

LifestyleXperience met bijdrage van Logopedie Grave

Onze bijdrage aan LifestyleXperience

Recent werden wij benaderd door RTL met het verzoek deel te nemen aan een themaprogramma “zorg en gezondheid” als onderdeel van LifestyleXperience. Daar hoefden wij niet lang over na te denken, natuurlijk verleenden wij graag onze medewerking.

Voor ons was het een leuke ervaring om bij de opnames te zijn. Het is een goede weergave geworden van wat wij als logopedisten voor mensen kunnen betekenen. Natuurlijk is het geen uitgediepte reportage, maar wij gaan er vanuit dat er een goed beeld ontstaat dat logopedisten voor alle leeftijdscategorieën veel te bieden hebben.

Met dank aan de relaxte en geduldige werkwijze van presentator Ferry en cameraman Daniel, waar wij als team prettige herinneringen aan hebben. De onbekendheid met het fenomeen “tv-opnamen” bracht toch wel wat positieve stress met zich mee.

Wat is LifestyleXperience

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: LifestyleXperience is hét actuele programma dat altijd “out of the box” denkt. Het programma wordt gepresenteerd door Iris Rulkens, Nana Appiah-Piguillet, Ferry de Graaf en Stephanie Tency. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

LifestyleXperience is met de reguliere uitzendingen te zien op zondag rond 14.20 op RTL4. De herhaling is te zien op RTL5 om ongeveer 15.00 uur. De Plus-editie kunt u bekijken op de zaterdag rond 13.25 uur. De uitzending met onze bijdrage staat gepland voor RTL4 op zondag 15 juni en de herhaling op RTL5 zaterdag 21 juni.

Uiteraard zullen wij een en ander zo spoedig mogelijk via onze site en YouTube kanaal beschikbaar stellen zodat het voor iedereen rustig terug te kijken is. Daarnaast is de gehele uitzending (nadien!) terug te kijken via RTLXL.nl

“behind the scenes”

Om het wachten en de nieuwsgierigheid te verkorten hebben wij een “behind the scenes” online gezet. Neem een kijkje tijdens het maken van de opnamen.

Voor meer informatie over LifestyleXperience kijk op:

lifestylexperience.tv

Uitzendingen terugkijken? Check RTLXL.nl