Mijn-leven-mijn-gezondheid-Logopedie-Grave-op-herhaling

Mijn leven, mijn gezondheid; Logopedie Grave op herhaling!

Op herhaling: Onze bijdrage aan Mijn leven, Mijn gezondheid

Recent werden wij gebeld door de redactie van “Mijn leven, Mijn gezondheid” met het verzoek om onze eerdere bijdrage te herhalen. De reacties op de eerste uitzending blijken dermate positief dat een herhaling wenselijk is. Ook wij zijn van mening dat het een geslaagd item is dat zeker opnieuw gezien mag worden, daarom hebben wij enthousiast ingestemd.

De uitzending staat gepland op aanstaande zondag, 4 september om 11:20 uur op RTL4. Mocht deze tijd u niet passen, dan is er opnieuw een kans op zaterdag 10 september om 13:00 uur.

Wat is Mijn leven, Mijn gezondheid

Mijn Leven, Mijn Gezondheid is een lifestyle tv-magazine waarbij gezondheid, zorg, inspanning, ontspanning en het goede leven voorop staan. Binnen het programma wordt er een helpende hand geboden bij lichte gezondheidsklachten, maar wordt er ook aandacht besteed aan trendy producten en vernieuwende diensten die bijdragen aan een gezond en goed leven. Elke aflevering heeft een thema van waaruit de terugkerende onderdelen worden ingevuld. Middels informatieve onderwerpen willen wij u informeren, inspireren, motiveren en uiteindelijk activeren voor een gezond, actief en goed leven.

De presentatrice voor onze bijdrage is Martine Hauwert

Wat betekent gezondheid en het goede leven voor Martine?
Als presentatrice heb ik altijd de ambitie om het beste uit opnames te halen en dat doe ik ook in het dagelijks leven. Goed in je vel zitten zodat je ook optimaal kunt presteren is voor mij dus belangrijk. Voorheen werkte ik als professioneel danseres voor verschillende grote artiesten en TV-programma’s.”

“Doordat ik van jongs af aan veel getraind heb,  heb ik nog steeds veel affiniteit met sport en gezonde voeding. Genieten van dingen zit voor mij in van alles. De meest kleine momenten kunnen soms zelfs het mooiste zijn. Met Mijn leven, mijn gezondheid inspireer ik mensen graag om op een leuke manier in beweging te blijven, gezond te leven en vooral ook lekker te genieten!”

Wanneer

Mijn Leven, Mijn Gezondheid is met reguliere uitzendingen te zien op zondag rond 11.20 op RTL4. De herhaling is te zien op zaterdagen bij RTL4 om ongeveer 13:00 uur.

Voor meer informatie over “Mijn leven, Mijn gezondheid” kijk op: Mijn leven, Mijn gezondheid